Export date: Fri Sep 22 16:52:23 2017 / +0000 GMT

11 Mayıs 2012 Tarihli “Avrupa Birliği ve Türkiye Bilirkişilik Müessesesi ve Maddi Zararın Hesaplanması” Başlıklı Panel

İstanbul Valiliği Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi ve İstanbul Üniversitesi Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Üniversite'nin diğer ilgili birimleri ortaklığında “Avrupa Birliği” üzerinde değişik konularda panel etkinlikleri düzenlenmektedir.

Düzenlenen bazı paneller Avrupa Birliği'ne dair genel başlıklarla ilgili olurken, özel konularda yalnızca konu uzmanlarına hitap eden panellerde düzenlenmektedir.

Bu itibarla, 11 Mayıs 2012 tarihinde “Avrupa Birliği ve Türkiye'de Bilirkişilik Müessesesi ve Maddi Zararın Hesaplanması” başlığıyla İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesi Rektörlük Binası Doktora Salonunda bir panel düzenlenmiştir.

Panele İstanbul Defterdarlığı, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, İstanbul Barosu Başkanlığı, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası ve İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'ndan ilgililer katılım göstermişlerdir.

Panelin açılış konuşmaları İstanbul Valiliği Dış İlişkiler ve Avrupa Koordinasyon Merkezi Genel Sekreter Vekili Barış ORHANLIOĞLU, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat MURAT ve İstanbul Üniversitesi Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. H. Rıza GÜVEN tarafından yapılmıştır.

Panelde Prof. Dr. Havva TUNÇ oturum başkanlığı yanında “Avrupa Birliği ve Türkiye'de Bilirkişilik Müessesesi” konulu bir sunum yapmıştır. Panelde Maliye Bakanlığı Başmüfettişi Namık Kemal UYANIK'ın  “Maddi Zararın Hesaplanması” konulu tebliğinin ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ahmet İNCEKARA ve Prof. Dr Havva TUNÇ ilgili tebliğ üzerinde değerlendirmelerde bulunmuşlardır.

Panel soru cevap bölümü ile sona ermiştir.
Post date: 2012-05-11 09:55:04
Post date GMT: 2012-05-11 06:55:04

Post modified date: 2012-08-02 10:00:04
Post modified date GMT: 2012-08-02 07:00:04